Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocaten

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht, ook mediation

Verhoor

Als u wordt aangehouden en overgebracht naar het politiebureau voor verhoor, heeft u recht op bijstand van een advocaat. Daarbij kunt u mr. Henk Mourik als voorkeursadvocaat doorgeven of (in eerste instantie) u laten bijstaan door de piketadvocaat.

Sinds 2010 heeft u het recht om een advocaat te raadplegen vóórdat de politie u als verdachte verhoort, de zogenoemde “Salduz-bijstand”. Vanaf 1 maart 2016 geldt het recht op bijstand tijdens het politieverhoor voor alle verdachten. Ons advies is om hier altijd gebruik van te maken. De bijstand van de advocaat en de voorbereiding op het verhoor kan in veel gevallen het verschil betekenen tussen een vrijspraak/sepot en een veroordeling.

Bij minderjarigen geldt er een verplichte aanwezigheid van een advocaat of een vertrouwenspersoon bij het politieverhoor, waarop slechts voor 16- en 17-jarige beperkte uitzonderingen zijn. Ook hier geldt ons advies om een advocaat in te schakelen, zodat de minderjarige goed wordt voorbereid en bijgestaan een ervaren raadsman.

Indien u een oproep voor een verhoor ontvangt of zou worden aangehouden en verhoord worden, staan u wij u graag bij, met advies in de voorbereiding en bij het verhoor.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan een van onze advocaten voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

 contact@mvsb-advocaten.nl

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak