Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocatuur

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht.

Omgang / co-ouderschap

Als ouders uit elkaar gaan, dienen zij afspraken te maken over de zorg en opvoeding van de kinderen. Dat houdt onder meer in dat zij dienen af te spreken waar de kinderen hun hoofdverblijfplaats hebben en wanneer zij bij welke ouder zijn.

De concrete invulling kan op veel verschillende manieren. Grofweg zijn er twee uitgangspunten:

  • de kinderen hebben hun hoofdverblijfplaats bij een ouder en een omgangsregeling met de andere ouder, bijvoorbeeld de kinderen verblijven bij moeder en gaan om het weekend en de helft van de vakanties en feestdagen naar vader.
  • co-ouderschap waarbij kinderen ongeveer evenveel bij iedere ouder verblijven, bijvoorbeeld de ene week bij de ene ouder en de andere week bij de andere ouder.

Wat het beste aansluit in uw situatie, is afhankelijk van veel factoren, zoals de mogelijkheden van ouders in verband met hun werk en/of woonplaats en de wensen van de kinderen. De kinderen dienen, op een voor hun leeftijd passende wijze, bij de invulling en indeling te worden betrokken.

MVSB adviseert uw graag over de mogelijkheden en stelt een (concept) ouderschapsplan voor u op, waarin de invulling van de zorg- en opvoedingstaken duidelijk worden vastgelegd.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

MVSB staat u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan de advocaat voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

contact@mvsb-advocatuur.nl

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak