Inloopspreekuur

Iedere woensdag van 16.00 tot 17.30

MVSB Advocaten

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht, ook mediation

Alimentatie

De alimentatie wordt vastgesteld op basis van de behoefte en de draagkracht. Hoewel de wijze van berekenen van de kinderalimentatie de laatste jaren is vereenvoudigd, blijkt het maken van een alimentatieberekening in de praktijk een (te) lastige klus. Wij hebben jarenlange ervaringen met het opstellen van alimentatieberekeningen, zijn op de hoogte van de laatste ontwikkeling en stellen graag een (her)berekening voor u op. Dan krijgt u niet alleen een uitgebreide berekening met toelichting, maar ook uitleg over de systematiek en de zaken die invloed hebben op de hoogte van de alimentatie. Zo kunt u in de toekomst omstandigheden herkennen, die aanleiding kunnen geven voor de wijziging van het alimentatiebedrag.

Als in het verleden een alimentatiebedrag is vastgesteld en u zich afvraagt of dit bedrag gewijzigd kan worden, kunt u gerust contact opnemen om daarover even te overleggen. Omstandigheden die aanleiding geven om de alimentatie opnieuw te laten berekenen, zijn bijvoorbeeld latere geboorte van kinderen, huwelijk/geregistreerd partnerschap van de verzorgende ouder, inkomensstijging of –daling, wijziging van de omgangsregeling/co-ouderschap en het vervallen van het fiscaal voordeel bij kinderalimentatie per 2015.

Graag informeren wij u over uw mogelijkheden en stellen wij voor u een alimentatieberekening op, aan de hand voor daarvoor benodigde stukken.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan een van onze advocaten voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

 contact@mvsb-advocaten.nl

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.30 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak