Inloopspreekuur

Iedere woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur, geen afspraak nodig

MVSB Advocaten

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht, ook mediation

Gedagvaard

Als u een dagvaarding ontvangt om als verdachte voor de strafrechter te verschijnen, is bijstand door een ervaren strafrechtadvocaat van groot belang. Op de zitting zit tegenover u een geroutineerde Officier van Justitie, die uw zaak goed heeft voorbereid. Wanneer u er dan alleen voor staat, is onze ervaring dat er vaak verweren over het hoofd worden gezien of door spanning niet zo goed uit de verf komen, zoals vooraf bedacht en gewenst.

Indien wij voor u optreden, vragen wij het procesdossier op en bepalen wij in overleg met u de juiste verdedigingsstrategie. Zaken waaraan in de voorbereiding van uw strafzaak aandacht wordt besteed zijn onder meer of alle formaliteiten in acht genomen zijn, of er voldoende bewijsmiddelen zijn om tot bewezenverklaring te komen, of de bewijsmiddelen op rechtmatige wijze zijn verkregen, of er sprake is van straf- en of schulduitsluitingsgronden zoals bijvoorbeeld noodweer of overmacht. Waar nodig kan worden aangestuurd op verder onderzoek naar de feiten of onderzoek op het gebied van preventie en hulpverlening, onder andere reclassering of verslavingszorg.

Het is dus van belang dat u, zodra u een dagvaarding hebt of verwacht te ontvangen, u tot ons wendt. Wij staan u graag bij de zitting en benodigde voorbereiding daarop.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan een van onze advocaten voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

 contact@mvsb-advocaten.nl

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak