Inloopspreekuur

Iedere woensdag van 16.00 tot 17.00

MVSB Advocaten

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht, ook mediation

Kosten

Wij doen ons best om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden. Dat doen wij door zowel bij straf- en familiezaken als mediations op basis van een zogenoemde (“toevoeging“) te werken.

Als je niet voor een toevoeging in aanmerking komt, spreken wij een helder uurtarief af. Inclusief kantoorkosten en btw, zoals dat hoort bij particulieren. Je ontvangt maandelijks een declaratie met specificatie, zodat onze werkzaamheden inzichtelijk zijn en je het overzicht behoudt.

Gefinancierde rechtsbijstand/toevoeging

Omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op goede rechtsbijstand, ook als je dat zelf niet (volledig) kunt betalen, bieden wij onze diensten ook op zogenoemde toevoegingsbasis aan. Dat betekent dat als je inkomen en vermogen (of het gezamenlijke inkomen en vermogen van jou en je partner) onder de door de Raad voor Rechtsbijstand vastgestelde inkomensgrens zit, je voor onze bijstand in beginsel alleen maar een eigen bijdrage hoeft te betalen. Die eigen bijdrage (ongeveer € 55/€ 110 p.p. bij mediation en ongeveer € 300 p.p. voor familerechtadvocaat) ligt aanzienlijk lager dan gebruikelijke advocaat-/mediationkosten en kan zelfs op basis van bijzondere bijstand teruggekregen worden.

Wij werken op high-trust-basis met de Raad voor Rechtsbijstand samen, waardoor onze toevoegingsaanvragen snel worden beoordeeld en je vaak binnen enkele dagen weet of je voor gefinancierde rechtsbijstand in aanmerking komt.

Voor meer en actuele informatie, onder andere over de inkomens- en vermogensgrens, hoogte eigen bijdrage en voorwaarden, verwijzen we je naar de website van de Raad voor Rechtsbijstand: https://www.rechtsbijstand.nl/over-mediation-en-rechtsbijstand

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst? Wij staan u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan een van onze advocaten voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

 contact@mvsb-advocaten.nl

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak