Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocatuur

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht.

Echtscheiding

 
Wat te doen?

Als mensen uit elkaar gaan, moeten zij belangrijke beslissingen nemen zowel op emotioneel vlak als over de afwikkeling en de (financiële) gevolgen daarvan. Het is belangrijk alle zaken goed en volledig te regelen, zodat er later geen problemen of discussies ontstaan. Daarbij komt meer kijken dan enkel de rechter vragen de echtscheiding uit te spreken. Zo is bijvoorbeeld bij minderjarige kinderen een ouderschapsplan verplicht, dient eventuele alimentatie te worden berekend en de huwelijksgoederengemeenschap te worden verdeeld.

 
Bijstand

MVSB begeleidt u door het hele scheidingsproces. Dat kan op verschillende manieren:

  • samen bijstand op basis van een gezamenlijke advocaat, waarbij de mogelijkheden en risico’s worden geschetst, zodat u samen tot goede, doordachte keuzes en afspraken komt.
  • met een eigen advocaat, die u gericht adviseert en voor uw belangen opkomt, wat overigens niet betekent dat een overlegscheiding niet mogelijk is. Vaak vindt er overleg met de andere echtgenoot en zijn/haar advocaat plaats en indien dan mocht blijken dat het niet lukt om samen tot afspraken te komen, wordt een inhoudelijke procedure bij de rechtbank gestart.

Graag bespreekt MVSB met u wat voor u de beste manier is en informeert MVSB u over zaken die daarbij van belang zijn, waaronder de duur van het scheidingsproces, de kosten en de benodigde stukken.

Via onderstaande links vindt u (inhoudelijke) informatie over zaken die bij de echtscheiding aan de orde (kunnen) zijn:

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

MVSB staat u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan de advocaat voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

contact@mvsb-advocatuur.nl

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak