Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocatuur

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht.

Schadevergoeding

Als uw zaak is beëindigd zonder dat aan u een straf of een maatregel is opgelegd en u enige tijd hebt vastgezeten, kunt u recht hebben op een schadevergoeding voor de ondergane in verzekering stelling en/of voorlopige hechtenis.

MVSB heeft ruime ervaring met deze schadevergoedingsprocedure. Om de kosten van zo’n procedure hoeft u zich meestal niet druk te maken, deze worden door de staat betaald als het verzoek wordt toegewezen. Vaak wordt de schade door de rechtbank vastgesteld aan de hand van vaste tarieven, maar er zijn omstandigheden denkbaar waarbij uw schade (veel) hoger is zoals bijvoorbeeld bij verlies van werk of ondernemerschap.

Ook als u advocaatkosten hebt moeten maken omdat u werd verdacht van een strafbaar feit maar u bent vrijgesproken of uw zaak is geseponeerd, kunt u recht hebben op vergoeding van de door u gemaakte kosten. Ook hier geldt dat de kosten van het indienen van het verzoek om schadevergoeding door de staat worden betaald, als het verzoek wordt toegewezen.

Graag adviseert MVSB u over de mogelijkheden tot schadevergoeding, als u ten onrechte hebt vastgezeten of voor een strafproces ten onrechte advocaatkosten hebt gemaakt.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

MVSB staat u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan de advocaat voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

contact@mvsb-advocatuur.nl

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak