Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocatuur

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht.

Advocaat

Henk Mourik

Henk Mourik

Mr. Henk Mourik is sinds 1993 advocaat, voordien was hij bedrijfsjurist. Henk is vanaf 2011 werkzaam bij MVSB en gespecialiseerd in het strafrecht en familierecht.

Henk is geboren in Den Bosch en op jonge leeftijd naar Hoog Keppel verhuisd. Na het atheneum is Henk rechten gaan studeren in Nijmegen. Na zijn studie is Henk werkaam geweest als bedrijfsjurist om vervolgens voor de advocatuur te kiezen. Henk is twee periodes gemeenteraadslid geweest en nog steeds politiek ge├źngageerd.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Henk de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Strafrecht

Personen en Familierecht

Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op de rechtsgebieden strafrecht en personen en familierecht.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

MVSB staat u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, wordt u zo spoedig mogelijk terug gebeld.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan de advocaat voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

contact@mvsb-advocatuur.nl

MVSB Advocatuur
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak