Inloopspreekuur

i.v.m. coronamaatregelen is er geen inloopspreekuur

MVSB Advocaten

het advocatenkantoor in Aalten, de Achterhoek
persoonlijk, deskundig en betrouwbaar
specialist familie- en strafrecht, ook mediation

Advocaten

Henk Mourik

Henk Mourik

Mr. Henk Mourik is sinds 1993 advocaat, voordien was hij bedrijfsjurist, en vanaf 2011 werkzaam bij MVSB Advocaten. Henk is gespecialiseerd in het strafrecht, in het bijzonder het jeugd(straf)recht. Daarnaast houdt hij zich bezig met het familierecht. Hij is aangesloten bij en bestuurslid van de Vereniging van Nederlandse Jeugdrecht Advocaten (VNJA).

Henk is geboren in Den Bosch en op jonge leeftijd naar Hoog Keppel verhuisd. Henk is raadslid in de gemeente Doetinchem geweest en politiek geëngageerd.

In het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten heeft Henk de volgende rechtsgebieden geregistreerd:  Strafrecht en Personen en Familierecht Deze registratie verplicht hem elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Aniek Scharenborg

Aniek Scharenborg

Mr. Aniek Scharenborg is sinds 2011 advocaat en sinds 2014 werkzaam bij MVSB Advocaten als advocaat en MfN-mediator. Aniek is gespecialiseerd in het familierecht, met name echtscheiding en alimentatie, en aangesloten bij de Nederlandse Mediatorsvereniging. Ze werkt gestructureerd en doelgericht, heeft aandacht voor de cliënt, is goed bereikbaar en pakt zaken snel op.

Haar motto is “samen sta je sterk”, wat zich uit in het overleg met haar cliënten, het eerst vinden van een oplossing in overleg voordat wordt geprocedeerd en uiteraard bij mediation.

Aniek is geboren en getogen in Haaksbergen. Naast haar werkzaamheden als advocaat/mediator is secretaris en matchgroeplid van de Aaltense Uitdaging. In haar vrij tijd kookt Aniek graag en is zij regelmatig in de sportschool te vinden.

Aniek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

Personen- en Familierecht

  • echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen
  • ouderschap en erkenning
  • mediation
  • collaborative divorce
  • jeugdbeschermingsrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op het rechtsgebied “personen- en familierecht”.

MVSB Advocaten is de handelsnaam van de advocaten mr. Henk Mourik en mr. Aniek Scharenborg. De advocaten hebben een maatschap waarin enkele kosten gedeeld worden, maar sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen zaken zelfstandig.

Bel me terug

Vragen? Meer informatie? Bijstand gewenst?

Wij staan u graag persoonlijk te woord. Als u uw naam en telefoonnummer doorgeeft, bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gratis inloopspreekuur

DOOR DE CORONAMAATREGELEN GAAT HET INLOOPSPREEKUUR NIET DOOR

Iedere woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur kunt u uw juridische vragen vrijblijvend aan een van onze advocaten voorleggen. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken en kunt gewoon binnenlopen. Misschien twijfelt u of u een advocaat nodig heeft of zoekt u naar een juridische oplossing voor uw probleem. Kom langs en leg het voor.

De advocaat zal een eerste inschatting geven van uw juridische positie, u voorlichten, adviseren over eventueel te nemen vervolgstappen en zo nodig informeren over de kosten.

Voor een gesprek tijdens het inloopspreekuur brengen wij u vanzelfsprekend geen kosten in rekening.

Contact

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

 0543 - 47 72 79

 contact@mvsb-advocaten.nl

MVSB Advocaten
Herenstraat 29
7121 DA Aalten

Inloopspreekuur
Iedere woensdagmiddag
van 16.00 tot 17.00 uur
Vrijblijvend, gratis en zonder afspraak